Η ιστορία μας
Το εστιατόριο Vinaries εχει πολλά πρόσωπα καθώς και πολλά ονόματα. Συγκεκριμένα 3.
Τα τρία αδέρφια, τα παιδιά, οι φίλοι μας . Για τους ντόπιους αυτές είναι οι πιο κοινές ονομασίες καθώς η οικογένεια αποτελεί σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του εστιατορίου και την επικοινωνία με τον πελάτη. Οι διαπροσωπικές σχέσεις με την τοπική κοινωνία αλλά και η φιλία χρόνων με αυτή θέτει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη πορεία. Ο Κώστας, ο Μιχάλης και ο Χρήστος είναι τα 3 πρόσωπα που συναντάς πηγαίνοντας στο εστιατόριο, με χαμόγελο και όρεξη να σε υποδεχτούν.
Ο Κώστας είναι ο σεφ και ο μεγαλύτερος απο τα αδέρφια, ο δημιουργός των πιάτων και ο υπεύθυνος της κουζίνας. Ήταν 11 χρονών όταν ανακοίνωσε ότι ήθελε να γίνει σεφ και για να το αποδείξει άνοιξε φύλλο για παραδοσιακή Κεφαλονιτικη κρεατοπιτα μπορστα στους γονείς του. Με πολλές γνώσεις μαγειρικής αποφάσισε να επικεντρωθεί στα θαλασσινά και στην παραδοσιακή κουζίνα, πράγμα που έχει εντρυφήσει στο κατάλογο του εστιατορίου.
Ο Μιχάλης είναι ο υπεύθυνος του εστιατορίου και ο μεσαίος από τα αδέρφια, συνεργάζεται με την ομάδα, οργανώνει τα event και εντοπίζεται στην κεντρική σάλα του μαγαζιού για να διαβεβαιώσει ότι όλα κυλούν ομαλά.
O Χρήστος είναι ο μικρότερος από τα αδέρφια και ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία του εστιατορίου. Με άριστες δεξιότητες επικοινωνίας είναι η φωνή πίσω από το τηλέφωνο και ο υπεύθυνος κρατήσεων.